Studio 99 | DWARKESH OPULENCE

DWARKESH OPULENCE

DWARKESH OPULENCE

The landscape takes inspiration from the client’s imaging process of taking a raw material and making an aesthetic art piece from it. The landscape is a series of mounds raising in height as one view them from the entrance. The entire site has been raised with the towers of 2bhk and 3bhk units. Different activities are planned on the ground floor serving the end users the landscape becomes a journey with integrated seating wherein many a small get-togethers, brainstorming sessions and solitary thinking can be realized. The congregation and recreation, designed in a manner so as to separate pedestrians from vehicular circulation completely. Thus one can walk from the building lobby into the landscape area without being hassled by vehicular movement.
Very thoughtful design of the units giving cantilever staggered balcony to each unit and all the units p[planned to open from maximum of 3 sides. This completes the experience of having a home-garden to each resident of the high-rise.